Om oss

Her kan du lese mer om oss i Kortio.

Hvorfor kredittkort?

Vi i Kortio synes flere burde forstå fordelene med å bruke kredittkort, og fremfor alt finne et kort som er tilpasset deg. Vi vet at det er en mening som skiller seg litt ut, så vi ønsker å presentere noen gode argumenter for vårt syn.

Rentefri kreditt

Betaler du med kredittkort kan du få opptil 60 dagers rentefri kreditt. Noen kort har heller ingen årsavgift, så du låner penger i banken gratis.

Forsikringer

Betaler du reisen med kredittkort er du forsikret med markedets ledende forsikringer og avbestillingsbeskyttelser. Inkluderte forsikringer kan også beskytte nettkjøp eller gi deg flere garantier når du handler.

Cashback og bonus

Mange kredittkort gir deg penger tilbake når du betaler med kredittkortet. Du får penger tilbake på alt du kjøper. Du kan også få bonuspoeng som kan byttes inn i produkter og opplevelser uten ekstra kostnad.

Rabatter

Kredittkort kan tilby alt fra drivstoffrabatter til rabatter på reiser og tilbud fra partnere.

Det finnes flere fordeler du kan oppdage hvis du begynner å sammenligne kredittkortvilkår. Dessverre er det litt av en jungel for å finne det rette kortet for deg blant alle tilgjengelige kredittkort. Derfor har kortio.se gjort det enklere for deg som kunde med vår sammenstilling av alle kortbetingelser på ett og samme sted. I tillegg kan du søke om kortet du ønsker direkte på kortio.se!

Ulemper med kredittkort

Hver måned kommer en regning som du må betale, den kommer du ikke unna. Men hvis du har valgt riktig kort og betaler regningen i tide, er det bare fordeler. Hvis du ikke betaler hele regningen på en gang, har du mulighet til å dele opp betalingen, men da må du betale renter på det resterende beløpet.

Sandra er utdannet webutvikler og ansvarlig for innholdet på Kortio. Hun har lang erfaring med innholdsproduksjon med privat økonomi som hovedtema.

Publisert - 2022-09-20