Emma er redaktør for Kortio. Hun har bred erfaring fra innholdsproduksjon, både i Norge og utlandet. Som mange i hennes sko, startet hun sin publisistkarriere som sommervikar i lokalavisen. Dette ble kombinert med studier i utlandet med vekt på kommunikasjon og medievitenskap. Selv om hun kan henge flere diplomer på veggen, fokuserer hun heller på å gjøre Kortio til nordmenns foretrukne nettsted for alt som har med forbruksgjeld og privatkreditt å gjøre.

En av hennes mange sterke sider er evnen hun har til å gjøre det kompliserte enkelt. Dette er også en viktig drivkraft i redaktørgjerningen på Kortio. Hun anstrenger seg mye for at alt innholdet på nettsidene skal være tilgjengelig for så mange som mulig, og ikke bare mennesker med bakgrunn fra BI eller Handelshøyskolen i Bergen.

Emma har ingen formell utdannelse innen økonomifaget, men dette kompenserer hun for med en stor porsjon nysgjerrighet og lærelyst. Hun sluker bøker om temaet, både utenlandske og norske. Twitter-kontoen hennes følger nesten bare eksperter på personlig økonomi og ved siste opptelling abonnerte hun på mer enn 30 ulike nyhetsbrev som handler om penger på en eller annen måte.

Emma er også Kortios ansikt utad. Når du kontakter oss, er det vanligvis henne du får svar av. Hun vet at hver eneste bruker av nettstedet er viktig og slipper alt hun har så snart en av dere har spørsmål eller tilbakemeldinger. Det har hendt at hun har avbrutt møter med samarbeidspartnere for å svare på henvendelser fra brukere av nettstedet.

Takket være et skarpt blikk for detaljer og en forkjærlighet for fakta, er Emma den perfekte redaktøren for Kortio. Folks privatøkonomi endrer seg stadig. Det samme gjør det norske kredittkortmarkedet. For at dette nettstedet skal oppfattes som aktuelt og troverdig, må innholdet oppdateres ofte. Emma er garantisten for at informasjonen du får her er så nøyaktig og oppdatert som overhodet mulig.

Granskade artiklar

6 kredittkorttrender å følge med på i 2024

Kredittkortmarkedet er, på lik linje med andre markeder, stadig i endring. Med dette kan vi også se nye trender fra år til år. Spådde renteendringer og økt bruk av kunstig intelligens er noen av trendene vi ser på i 2024. 

Publicerad 2/29/2024
Flere norske selskaper opplever konkurs i 2024 - beskytt deg selv

I januar ble godt over 300 bedrifter erklært konkurs i Norge. Handler du hos en bedrift som i etterkant går konkurs, vil du risikere å ikke motta varen. Hvis du betaler med et kredittkort vil du ha krav på å få pengene tilbake. 

Publicerad 2/27/2024
Lunar må betale 530 millioner til Instabank etter oppkjøpsforsøk

Oslo Tingrett besluttet i februar at Lunar Bank må betale en erstatning på 530 millioner kroner pluss omkostninger til Instabanks aksjonærer. Dommen ankes til høyesterett.

Publicerad 2/27/2024
Nordmenn velger billigere reisedestinasjoner 2024 - Interessen for Albania øker mest

En forverret økonomi stopper ikke nordmenn fra å reise til utlandet, men det påvirker hvor vi velger å reise. Vi ser en trend at flere velger billigere destinasjoner, og at planleggingen blir desto viktigere. Interessen for å reise til land som Albania, Romania og Nord-Makedonia har økt blant dem som ser mot varmere strøk. 

Publicerad 2/27/2024
Coop Mastercard er blitt mindre attraktivt

Fra februar 2024 kan du ikke lenger tjene bonus på handel utenfor Coops butikker med Coop Mastercard. Coop-kortet blir med dette enda fattigere på fordeler enn tidligere.

Publicerad 2/26/2024