Topp 5 kredittkort med Concierge Service 2024

Under ser du markedets fem beste kredittkort 2024 som tilbyr Concierge Service.

Hvorfor stole på oss?

Siden 2013 har vi i Kortio vært dedikert til å hjelpe våre besøkende med å ta informerte beslutninger om kredittkort. Teamet vårt består av finans- og reiseeksperter som hjelper leserne våre til å ta de best mulige avgjørelsene. Vi skriver ærlige anmeldelser og nyttige guider for at våre lesere og partnere skal kunne stole på oss. Hos Kortio streber vi etter å gi deg all informasjonen du trenger for å ta den riktige avgjørelsen for din økonomiske situasjon. Vi blir kompensert gjennom affiliatelenkene, men anmeldelsene våre er helt objektive.

Hva er Concierge Service?

Concierge Service blir omtalt som en eksklusiv tjeneste som tilbys til bankenes prioriterte medlemmer. Bankene har et team dedikert til å hjelpe disse medlemmene med nesten hva som helst. Med denne tjenesten vil du kunne spare mye tid, som heller kan brukes på ting som virkelig betyr noe. 

Dette kan Concierge Service hjelpe deg med

Det er nesten ingen begrensninger for hva Concierge Service kan hjelpe deg med. Som regel har tjenesten spesialisert seg på alt innenfor mat og drikke og kultur- og reiseliv. Likevel kan du spørre om hjelp til det aller meste, som inkluderer blant annet:

  • Forslag og reservasjoner på restauranter for gode matopplevelser.
  • Tips til hoteller som inkluderer det du søker etter.
  • Booking av flybilletter på dine vegne. Disse kredittkortene er ofte utstyrt med flybonuser i tillegg.
  • Bestilling av billetter til konserter og arrangementer.
  • Finne opplevelser basert på dine interesser, som eksempelvis vinkurs, fjellvandring eller dagscruise. 

Et Concierge Service-team har mange kontakter i flere land. Så selv om det skulle stå oppført at en populær restaurant er fullbooket, kan teamet faktisk ved flere tilfeller likevel fikse en reservering for deg. Dette er fordi de har et samarbeid med flere restauranter, reiseoperatører, aktivitetsbedrifter etc.

Hvor mye koster Concierge Service?

Det er gratis å benytte seg av Concierge Service, ettersom det er en del av tjenestepakken du får hos utvalgte kredittkort. Du betaler derimot så klart for det du ender opp med å bestille eller kjøpe med kredittkortet.

Beste kredittkort med Concierge Service 2024

Selv om Concierge Service-tjenesten er gratis, er du som regel nødt til å betale et visst beløp for å eie et kredittkort med Concierge Service. Under tar vi en titt på de beste Concierge Service-kredittkortene, hva de tilbyr og hvor mye det koster å eie kortet:

DNB Saga
RatingRatingRatingRatingRating

DNB Saga

Med SAGA gullkort får du tilgang til en digital plattform som gir mange fordeler, tilbud, Concierge Service, kurs og opplevelser. Kortet koster 295 kroner i året. For å motta kortet må man enten ha en inntekt på over 1 million kroner, ha en samlet husstandsinntekt på over 1,5 millioner kroner eller ha en investerbar formue på over 2 millioner kroner.

Nom.rente 18,00 %, eff.rente 19,56 %, 130.000 kroner over 12 måneder. Kostnad: 13.021 kroner. Totalt: 143.021 kroner.
American Express Platinum
RatingRatingRatingRatingRating

American Express Platinum

Med AMEX Concierge Service-kort får du tilgang til et bredt spekter av tjenester og eventer. Kortet koster 550 kroner per måned og inkluderer invitasjoner til eksklusive eventer, ubegrenset loungetilgang på Gardermoen og et av markedets beste reiseforsikringer

Eff. rente 34,93 %, 75 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 22 486 kr. Totalt 97 486 kr.
Eurocard Platinum
RatingRatingRatingRatingRating

Eurocard Platinum

Med MasterCard Platinum Concierge Service får du et kort utstyrt med blant annet Concierge Service, reiseforsikring og Lounge Keys-medlemskap. Kortet har et årsgebyr på 1650 kroner og krever en månedlig minsteinntekt på 20 833 kroner.

Eff. rente 21,25 % - 26,95 %. 70 000 o/12 m. Kostnad: 6 240 - 7 890 kr.
RatingRatingRatingRatingRating

Danske Bank Platinum

Metallkortet fra Danske Bank gir deg Concierge Service, loungetilgang, gode forsikringer og en høy kredittgrense på 200.000 kr. Kortet koster 900 kroner og det er et krav om at du er bankkunde og har en månedlig inntekt på nesten 60 000 kroner. 

Eff. rente 23,12 %. 15000 o/12 m. Totalt: 16 759 kr
Nordea Black
RatingRatingRatingRatingRating

Nordea Black

Et VIP-kredittkort med Concierge Service som er skreddersydd for kunder med høy formue. Kortet gir svært gunstige bonuser, men krever at man har en månedsinntekt på 500 000 kr. Har du derimot det, kan det være et gunstig valg. Kortet koster nemlig ingenting å eie.

Eff. rente 21,40 % p.a.. 15.000.- o/12 mnd. Total pris: kr 16 635,00

Burde jeg velge et kredittkort med Concierge Service?

Et viktig spørsmål å stille seg selv, er om det er verdt å velge et kredittkort som tilbyr Concierge Service. Ja, du får mange flotte goder med kortet, men kort med denne tjenesten koster ofte mer eller har høye krav om inntekt eller formue. 

Dersom du er en av de privilegerte med høy inntekt eller høy formue, vil det være lurt å velge et Concierge Service-kort. Ikke bare får du hjelp av et dedikert team, men kortene som tilbyr tjenesten er ofte også utstyrt med rabatter, forsikringer, loungetilganger og mye mer. Da er både DNB SAGA og Nordea Black gode alternativer. 

Hvis du ikke befinner deg i denne kategorien, vil du fortsatt få tilgang til Concierge Service gjennom American Express Platinum Card for kun 550 kroner i måneden. Eurocard Platinum krever også kun rundt 20 000 i månedsinntekt, noe de fleste med fast inntekt i Norge tjener. 

Til syvende og sist er det viktig å vurdere om du vil bruke tjenestene til kortene med Concierge Service nok til at det er verdt å betale for. Vi anbefaler at du sammenligner ulike kredittkort for å finne det kortet som passer best til ditt behov. Kortio har en egen kredittkort test som hjelper deg å velge riktig kredittkort for deg.

Ofte stilte spørsmål om Concierge Service

Under ser du ofte stilte spørsmål vi får rundt Concierge Service tilknyttet kredittkort.

Hva er Concierge Service?
Hvor mye koster Concierge Service?
Hva er beste kredittkort med Concierge Service?
Hva kan Concierge Service hjelpe meg med?
Tilbys Concierge norsk språk?
Kan Concierge Service hjelpe meg i Norge?
Kim

Kim har en bred forståelse innen økonomi og finans. Hans ekspertise gjør ham til en god match for Kortio, hvor han produserer nyttig innhold av høy kvalitet til våre lesere. Kim ønsker å bryte de negative assosiasjonene til kredittkort og veilede hvordan valg av riktig kredittkort kan være et positivt tilskudd i økonomien.

Publisert: 2023-10-24 Sist oppdatert: 2024-05-08