Stadig flere tilbydere av kredittkort inkluderer rabatter og fordelsprogrammer for å tiltrekke seg kunder. Et av de mest kjente fordelsprogrammene som tilbys er Dealpass. Lær mer om et av Norges mest populære fordelsprogrammer i denne artikkelen.

Dette er Dealpass

Dealpass er et fordelsprogram som gir deg en kombinasjon av faste og variable rabatter innenfor 9 ulike kategorier. Dealpass kommer opprinnelig fra det norske selskapet Dealmaker AS, men rabattene er tilgjengelig både nasjonalt og internasjonalt. 

Dealpass er et personlig fordelskort, og det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av fordelene av Dealpass er å benytte et kredittkort som inkluderer Dealpass. Har du et kredittkort med Dealpass, trenger du ikke å aktivere dette da du automatisk har tilgang til rabattene. Det koster heller ingenting ekstra å ha Dealpass gjennom ditt kredittkort, som gjør det både rimeligere og enklere enn å skaffe Dealpass utenom. 

For å få rabatt, må man i de fleste tilfeller skrive inn en rabattkode i forkant av betalingen. Rabattkodene finner du på innloggingssiden på nettsiden til Dealpass. 

Det er også mulig å motta et eget kort som bevis på at du har Dealpass, og dette kortet vil i enkelte tilfeller være nødvendig å vise frem ved betaling i fysiske butikker og restauranter. Dette gjør du ved å sende en SMS. Noen av kredittkortene har en egen app, som eksempelvis TF Bank App, som viser rabattene og er tilsvarende et medlemsbevis.

Dealpass fordeler og ulemper

Som alle andre fordelsprogrammer, kommer Dealpass med både fordeler og ulemper:

 • Gode rabatter og tilbud: Du får et bredt spekter av rabatter og tilbud innenfor ulike kategorier, som gjør at du kan spare penger i hverdagen på ting og opplevelser du ønsker deg.
 • Koster ikke noe ekstra: Som kredittkortkunde koster det deg ikke noe ekstra å ha tilgang på Dealpass, så frem til at du har et kredittkort med tilgang.
 • Både nasjonalt og lokalt: Dette gir deg muligheten til å dra nytte av Dealpass fordelene uansett hvor i Norge du befinner deg.
 • Begrensninger: Noen rabatter og tilbud kan ha visse begrensninger i form av minimumskrav, spesifikke tidspunkt og lokasjonsbegrensning. Visse steder i Norge vil det for eksempel være færre utvalg av restauranter.
 • Varierende rabatter: Ettersom at kredittkortene tilbyr forskjellige rabatter, vil man kunne oppleve en begrensning i utvalg.
 • Ikke like relevant i utlandet: Tilbudene og rabattene er i hovedsak kun relevante for Norge.

Dealpass butikker

Det finnes en rekke Dealpass butikker. Rabattene ligger ofte på 10-30%, og helt opp mot 70% i enkelte tilfeller. 

Her er noen av butikkene som tilbyr rabatt med Dealpass:

 • Eye Factory - 10 % rabatt
 • Mestergull - 10% rabatt
 • Buddy - 10% rabatt
 • More Than Shoes - 15% rabatt
 • Stormberg - 20% rabatt
 • Frontside Skateshop - 20% rabatt
 • Riis Bilglass Rud - 20% rabatt
 • Markisemannen - 30% rabatt
 • Fransa - 15% rabatt

Dealpass tilbyr rabatter i følgende kategorier

Som nevnt, tilbyr Dealpass rabatter i 9 ulike kategorier. Det gjelder følgende:

 • Restauranter og spisesteder: Opptil 25% rabatt på mat i ulike restauranter. På flere steder gjelder rabatten også for inntil 4 personer. 
 • Fysiske butikker og nettbutikker: Opptil 25% rabatt i fysiske butikker og på nett. Innenfor kategorier som hus og hjem, klær og sko, samt spesialbutikker. 
 • Helse: Det er viktig å ta vare på helsen! Med Dealpass får du opptil 25% rabatt på tilgang til treningssenter, yoga og helseklinikker. 
 • Velvære: Nyt behagelige og avslappende velværebehandlinger som massasje og hudpleie. Opptil 30% rabatt på ulike behandlinger på spa og skjønnhetssalonger rundt omkring i Norge. 
 • Hoteller og overnatting: Av og til trenger vi en pause fra hverdagen. Med Dealpass får du opptil 25% rabatt på spennende reiser og hotellovernattinger i Norge og Europa.
 • Aktiviteter: Dealpass gir opptil 70% rabatt på morsomme aktiviteter som bowling, gokart og paintball. Perfekt å ta med familien eller venner! 
 • Kultur: Opptil 50% rabatt på kino og andre forestillinger over hele Norge. 
 • Tjenester: Få opptil 20% rabatt på praktiske tjenester som flyttehjelp, leiebil eller trafikkskole.

Santander Dealpass

Med kredittkort fra Santander får du tilgang på Dealpass. Dette gjelder både Santander Red, Santander Gebyrfri Visa og Flexi Visa. Fordelene med disse kortene er at du også får cashback på kjøpene dine, så her er det mulig å spare mye penger! Flexi Visa har i tillegg en ytterligere rabattordning på 4% rabatt. 

Du får tilgang på fordelene ved å sende SMS til Santander eller bestille et fysisk Dealpass-bevis via Santander. 

Enten du skal på restaurantbesøk, shopping eller reise lønner det seg å sjekke hvilke tilbud du kan få gjennom Dealpass Santander - det er nemlig mange å velge mellom. Her er noen spesifikke Dealpass-tilbud og fordeler som du får gjennom et kredittkort fra Santander på nåværende tidspunkt:

 • 20% rabatt på treninger hos Urban Fighter i Oslo
 • 20% rabatt på utvalgte Peppes Pizza restauranter
 • 8% rabatt på Thon hotell
 • 15% rabatt på pynttilfest.no
 • 10% rabatt på Dekk1

Andre kredittkort med Dealpass

Selv om det finnes flere kredittkort med Dealpass, kan de ulike kortene tilby forskjellige tilbud og rabatter.

TF Bank Mastercard

TF Bank tilbyr Dealpass som en del av deres Mastercard. I tillegg til Dealpass kommer kredittkortet med mange andre attraktive fordeler som reiseforsikring og få gebyrer, også i utlandet. 

Med TF Bank og Dealpass kommer mange gode tilbud, også unike kun for TF Bank-kunder. Mange av tilbudene har vi allerede nevnt, men du får også her eksempelvis 10% rabatt på nettbutikken Zalando, samt 10% rabatt på cruise som Royal Caribbean og Hurtigruten Expeditions med et 100 euro gavekort til å bruke ombord. 

Esso Mastercard

Esso Mastercard er kredittkortet for deg som ønsker mye rabatt, både gjennom Dealpass og  deres egne avtaler når det gjelder drivstoff, bilvask og lignende. 

For å benytte deg av Dealpass gjennom Esso Mastercard må du laste ned en app som heter Spendwise. I appen finner du også oversikt over alle steder du kan benytte deg av Dealpass, og hvilke tilbud som er gyldige. Selve Dealpass-kortet ligger også tilgjengelig i appen, så du viser bare dette frem ved betaling.

Dersom du allerede har Esso Mastercard kan du også logge inn på Dealpass-nettsiden til Ecco for å få oversikt over alle stedene med Dealpass rabatt.  

Danske Bank Dealpass er utløpt

Kredittkortet fra Danske Bank har vært et populært valg for mange som ønsker å få tilgang til Dealpass med på kjøpet. Beklageligvis har banken avbrutt sin avtale med rabattprogrammet. Andre rabatter og bonuser er fortsatt gjeldende, men er du spesifikt ute etter å få Dealpass-tilgang, bør du velge et av de andre kredittkortene som er nevnt i artikkelen. 

Velg riktig kredittkort med Dealpass

Dersom du har bestemt deg for å skaffe et kredittkort med Dealpass, burde du velge et kredittkort som passer deg på best mulig måte ellers. Dette gjelder når det kommer til både dine behov, preferanser og forbruksmønster. For eksempel kan rentesats variere i stor grad mellom de ulike kortene, og det er mange andre egenskaper i kortene som også er relevant å ta i betraktning. 

Det er også viktig å ha i bakhodet at tilbudene og fordelene med Dealpass kan endre seg underveis, så det er lurt å holde seg oppdatert. Som vi også har sett er det noe variasjoner i rabattene hos de ulike kredittkortutstederne. 

For å finne det beste kredittkortet for deg, kan det med andre ord være fornuftig å sammenligne alle de andre fordelene og egenskapene som følger med kortet. Vi i Kortio hjelper deg gjerne på vei med å finne det riktige kredittkortet.

Oppsummering

Dealpass er et unikt fordelsprogram som kommer med flere ulike norske kredittkort. Fordelsprogrammet gir mange rabatter og tilbud i ulike kategorier, deriblant spisesteder, butikker, tjenester, aktiviteter og reise. 

Kredittkort levert av leverandører som Santander, TF Bank og Esso tilbyr Dealpass som en kostnadsfri tilleggstjeneste. Dette gjør at du som kunde får benytte deg av mange av fordelene. Tilbudene varierer mellom de ulike kredittkortene. 

Det er mange fordeler med Dealpass, da du kan spare mye penger på et bredt utvalg av tjenester nasjonalt og lokalt. Ulempen er at tilbudene kan variere og være begrenset innenfor en viss tid eller på et visst sted. Det viktigste er uansett at du sammenligner kortenes generelle vilkår og betingelser dersom du vurderer å anskaffe et kredittkort med Dealpass.

Spørsmål og svar om Dealpass

Dette er ofte stilte spørsmål vi mottar angående Dealpass:

Hva er Dealpass?
Hva er Dealpass fordeler?
Hvordan benytte seg av Dealpass?
Hva koster Dealpass med kredittkort?
Hvilke kredittkort kommer med Dealpass?
Kan man bruke Dealpass i butikker?
Kim

Kim har en bred forståelse innen økonomi og finans. Hans ekspertise gjør ham til en god match for Kortio, hvor han produserer nyttig innhold av høy kvalitet til våre lesere. Kim ønsker å bryte de negative assosiasjonene til kredittkort og veilede hvordan valg av riktig kredittkort kan være et positivt tilskudd i økonomien.

Publisert: 2023-12-27 Sist oppdatert: 2024-05-23