Trumf er Norges største fordelsprogram og er tilknyttet NorgesGruppen, landets største handelshus. Programmet gir kunder muligheten til å spare penger for hver handel som blir utført. Med over 2,9 millioner registrerte medlemmer, spares det for over en milliard kroner i bonus hvert år gjennom Trumfs fordelsprogram. I denne artikkelen får du en oversikt over hvordan Trumf fungerer, hvilke fordeler som tilbys og hvordan man kan maksimere sin opptjening av bonus.

Hva er Trumf?

Trumf er et fordelsprogram som ble lansert i 1997. Programmet eies av Norgesgruppen, og medlemmer mottar bonuser hver gang de handler hos en av deres tilknyttede butikker. Dette inkluderer kjeder som blant annet Meny, Kiwi, Fjordkraft, samt over 200 nettbutikker. 

Trumf-medlemskapet er designet for å gjøre det enklere for kunder å spare penger på dagligdagse handler. I tillegg er det også et insentiv fra deres side for å tiltrekke seg flere kunder. Du sparer penger på kjøpe varer og produkter du ellers ville foretatt, og de øker salget.

Dagligvarebutikker i Trumfs fordelsprogram

Trumfs fordelsprogram gir kunder muligheten til å tjene bonuser i en rekke butikker og kjeder tilknyttet NorgesGruppen-konsernet. Under har vi listet opp dagligvarebutikker som gir bonus med Trumf:

 • Meny
 • Kiwi
 • Joker
 • Spar
 • Jacob’s 
 • CC Mat
 • Nærbutikken
 • Gigaboks

Handler du ofte dagligvarer hos en av disse butikkene nevnt ovenfor? Da har du i så fall potensialet til å spare mye penger på å bli medlem av Trumfs fordelsprogram. Disse butikkene utgjør kjernen av Trumf-programmet, men det er også mulig å tjene bonus hos andre samarbeidspartnere både i fysisk butikk og på nett.

Kombiner fordelsprogrammet Trumf med Trumf Visa

Trumf Visa er fordelsprogrammets eget kredittkort. Ved å bruke kredittkortet vil man kunne øke Trumf-bonusen ytterligere:

 • 2 % bonus i stedet for 1 % på dagligvarer hos alle i NorgesGruppens butikkjeder.
 • 4 % bonus i stedet for 3 % på kampanjedager.
 • Ekstra bonus på alle medlemsprogrammer som KIWI PLUSS, Joker GLAD, MENY MER og Gigaboks JIPPI.

Dette kortet gir også mulighet til å øke bonusopptjening på netthandel. Kortet gir deg mulighet til å kombinere flere tilbud, noe som gjør Trumf Visa til et svært nyttig verktøy for dedikerte Trumf-sparere.

Spar store beløp på dagligvarer med Trumfs fordelsprogram

Det er flere fordeler med å være medlem av Trumf, som også er årsaken til at nesten 3 millioner nordmenn har meldt seg på fordelsprogrammet. I alle dagligvarebutikkene som er med i Trumf-programmet får du 1 % bonus på alle kjøp (2 % med Trumf Visa). Men du har muligheten til å spare langt mer enn som så. Vi ser på de ulike måtene: 

Trippel-Trumf Torsdag

En av de mest populære fordelene med Trumf er Trippel Trumf-torsdag. På 11 utvalgte torsdager i året tilbyr Trumf en ekstra bonus på disse dagene. Da vil medlemmer tjene 3 % Trumf-bonus på alle kjøp (4 % med Trumf Visa), noe som gir en betydelig mulighet til å øke opptjeningen. Mange venter derfor med å utsette storhandelen til disse dagene. 

Du kan lese mer om Trippel Trumf her

Ekstra opptjening gjennom medlemsprogrammer

Ved å være medlem av spesifikke kundeprogrammer kan man tjene ytterligere Trumf-bonus. Dette inkluderer blant annet:

 • ​​KIWI PLUSS: Som medlem får man 15 % bonus på frukt og grønt og 50 % bonus på bleier, bind og tamponger. Dette programmet er spesielt gunstig for familier med små barn.
 • Joker GLAD: Medlemmer får 5 % bonus på alle varer på mandager. Selv om Joker generelt sett er litt dyrere, kan denne bonusen være en stor fordel for de som handler mye på Joker.
 • MENY MER: Gir 30 % bonus på ukens bonusprodukter. Dette programmet gjør det enkelt for forbrukere å spare penger på varer de kjøper jevnlig.
 • Gigaboks JIPPI: Gir 10 % bonus på utvalgte varer i store forpakninger og nye varer hver måned. Dette er ideelt for storfamilier eller de som handler i store mengder.
 • SPAR EXTRA: Medlemmer får 10 % bonus på alle ferskvarer på lørdager. Dette inkluderer ferskt kjøtt, fisk og bakervarer, og er perfekt for de som handler ferske råvarer til helgen.

ViaTrumf: Få bonus på over 200 nettbutikker 

ViaTrumf gir medlemmer bonus på kjøp hos over 200 nettbutikker. Dette inkluderer butikker som Apple Stores, VY, Adidas og Hotels.com. Planlegger du å handle varer, tjenester eller reiser på nett, vil du kunne spare mye på å bruke Trumf-programmet.  

Under har vi listet opp noen av butikkene du får bonuser på ved å benytte deg av Trumfs fordelsprogram:

Trumf-bonus
Butikker
Kategori
Opptil 11,7 %
Helly Hansen
Klær og tilbehør
Opptil 9 %
Nelly
Mote og skjønnhetsprodukter for kvinner
Opptil 7,5 %
Boozt
Mote og tilbehør
Opptil 7 %
ASOS
Mote og skjønnhetsprodukter
Opptil 7 %
Lekmer
Leker og barneprodukter
Opptil 6,2 %
Avis
Leiebil
Opptil 6 %
XXL
Sports- og fritidsutstyr
Opptil 5 %
Norwegian
Flyreiser
Opptil 5 %
CDON
Multimedia, hjem og hage, leker
Opptil 4,6 %
Hotels.com
Reise
Opptil 4 %
Booking.com
Reise
Opptil 3,6 %
H&M
Mote og hjemmetekstiler
Opptil 3 %
Elkjøp
Elektronikk og hvitevarer
Opptil 2,1 %
Apple Store
Apple-produkter som iPhone, MacBook, iPad
Opptil 2,1 %
TUI
Feriepakker og reiser
Opptil 370 kr
Max
Streamingtjeneste
Opptil 100 kr
Viaplay
Streamingtjeneste
Opptil 35 kr
Kinoklubb
Kino og film

Drivstoffrabatt

Trumf-medlemmer kan også dra nytte av drivstoffrabatter. Som medlem får du:

 • 30 øre per liter hos Shell 
 • 40 øre per liter hos Esso

Bonusen er på lik linje med såkalte bensinkort, og kan gi betydelige besparelser for de som ofte bruker bilen som et fremkomstmiddel. For å motta bonuser kreves det derimot at du er en Snarveien PLUSS-medlem og utfører kjøpet med et Trumf-registrert bankkort/kredittkort.

Slik får du Trumf-bonus

Ønsker du å bli medlem av fordelsprogrammet Trumf? Slik kommer du i gang:

 1. Registrering: Det er enkelt og gratis å bli Trumf-medlem. Registrer deg på Trumfs nettside ved å fylle inn kontaktinformasjon og telefonnummer. Du vil så bli en «Trumfer» umiddelbart. 
 2. Koble til kortet: Deretter må du koble kortet ditt til fordelsprogrammet, slik at bonusene automatisk blir registrert. Dette gjør du ved å fylle inn kontonummeret og bekrefte med BankID. 
 3. Utføre kjøpet: Med det registrerte kortet vil du motta bonuser automatisk når du utfører en handel. Vær derimot obs på at dette kun gjelder for bankkort og kredittkortene Trumf Visa og Shell Mastercard. 

Det enkleste er å bruke et kredittkort som er tilknyttet Trumfs fordelsprogram, nemlig Trumf Visa og Shell Mastercard. Du kan også bestille et Trumfkort gratis, som du kan skanne når du handler. Da vil du også få bonus hvis du bruker kontanter eller kontaktløs betaling, som Apple Pay og Google Pay.

Hva kan man bruke Trumf-bonus på?

Fordelen med Trumfs fordelsprogram, i motsetning til mange andre programmer, er at man har frihet til å velge hva man ønsker å bruke poengene på. Her er noen alternativ til hva du kan bruke Trumf-bonus på:

 • Bankoverføring: Trumf-bonusen kan også overføres til bankkontoen. Minste overføringsbeløp er 10 kr, og prosessen er gebyrfri. Dette gjøres gjennom Trumf-kontoen ved å velge «bankoverføring». Dette gir fleksibilitet for de som ønsker å bruke bonusen på andre utgifter enn dagligvarer.
 • Betaling for dagligvarer: Man kan bruke oppspart Trumf-bonus til å betale for dagligvarer i fordelsprogrammets butikker. En Trumf-krone tilsvarer en krone, og bonusen kan brukes som delbetaling. Handler du for 100 kroner og du har oppspart 100 bonuspoeng, vil handelen være «gratis».  
 • Flyreiser med SAS EuroBonus: Trumfs fordelsprogram samarbeider også med SAS, og gir deg muligheten til å konvertere Trumf bonus til SAS EuroBonus. Da vil du kunne bruke bonusen på flyreiser. 1 Trumf-krone er 10 EuroBonuspoeng, med mindre du setter opp automatisk overføring. Da økes det til 13,5 EuroBonuspoeng. 
 • Donasjon: Man kan donere sin Trumf-bonus til organisasjoner som Den Norske Turistforeningen, Kirkens Bymisjon, Matsentralen, Naturvernforbundet og UNICEF. Også her tilsvarer 1 Trumf-krone 1 krone. Dette er en fin måte å bruke oppspart bonus til samfunnsnyttige formål.

Oppsummering

Trumfs fordelsprogram gir medlemmer muligheten til å spare penger og tjene bonus på alle dagligvarer hos butikker som tilhører Norgesgruppen. I tillegg samarbeider fordelsprogrammet med en rekke nettbutikker innenfor kategorier som klær og tilbehør, reise og elektronikk. 

Den store fordelen med Trumfs fordelsprogram, er at det er helt gratis å bli medlem. Du vil motta Trumf-bonus uavhengig om du handler ofte eller sjeldent hos butikkene de samarbeider med. Hva du velger å bruke bonusene på er helt opp til deg, enten du vil overføre poengene til bankkontoen, bruke det på dagligvarer, handle reiser gjennom SAS EuroBonus eller donere bort poengene til veldedige formål. 

Om du ønsker å maksimere bonusopptjeningen, kan det være lurt å:

 • Skaffe kredittkortet Trumf Visa, som gir ekstra bonus på alle handler
 • Utsette storhandelen til kampanjer som gir ekstra bonuser
 • Dra nytte av tilgjengelig tilbud og rabatter på nett
 • Fylle drivstoff på Shell eller Esso
 • Melde deg opp på spesifikke kundeprogrammer hos butikker du handler flittig, som f.eks. KIWI PLUSS, MENY MER eller SPAR EXTRA.

Ofte stilte spørsmål om Trumf fordelsprogram

Hva er Trumf?
Hvordan kan man maksimere Trumf-bonus?
Hvilke fordeler gir Trumf Visa?
Hvordan kan man bruke Trumf-bonus?
Hva er fordelene med å være medlem av ViaTrumf?