Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians lojalitetsprogram. Denne guiden forklarer hvordan programmet fungerer, og hva du kan gjøre for å få flest mulig belønninger.

Om Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegian sitt lojalitetsprogram. Det lar deg tjene Cashpoints, som du kan kjøpe flybilletter og andre reiseprodukter fra Norwegian med. Programmet kan også gi deg andre fordeler:

 • gratis Fast Track
 • ekstra CashPoints
 • gratis setereservasjon
 • gratis innsjekk av bagasje
 • gratis håndbagasje i hattehyllen

Og flyr du mye med Norwegian, kan du bli oppgradert til Norwegian Reward Priority. Dette gir deg enda flere goder. Vi kommer tilbake til dette.

Slik blir du med i Norwegian Reward

For å bli med i Norwegian Reward, må du opprette en profil. Dette er gratis og du kan gjøre det på lojalitetsprogrammets nettsider. Her er en direktelink til profilskaperen.

1. Opprett profilen din

Alle kan opprette en gratis Norwegian Reward-profil. Barn under 16 år kan bli medlem med samtykke fra foreldre eller verge.

2. Tjen CashPoints

Så snart profilen er aktiv, kan du samle CashPoints. Du tjener, blant annet, poeng når du kjøper Norwegian-flybilletter og varer eller tjenester fra programmets partnere. Du kan også tjene ekstrapoeng med kredittkort, noe vi kommer tilbake til.

3. Bruk CashPoints

Kjøp flybilletter og andre reiseprodukter fra Norwegian med poengene dine. Har du samlet mange nok poeng, kan den neste flyreisen din bli gratis, for eksempel.

Du kan opprette en familiekonto

Du kan melde inn alle familiemedlemmene dine i Norwegian Reward og lage en familiekonto. Dermed kan hele familien bidra til å samle poeng, til og med de aller minste. Den som oppretter kontoen, blir kaptein og har full råderett over poengene.

CashPoints er valutaen

CashPoints er den digitale valutaen du tjener i Norwegian Reward. Du tjener poeng hver gang du kjøper flybilletter eller andre reiseprodukter. Du kan også tjene poeng på å handle med Norwegians partnere. Her er noen eksempler på hva du kan tjene:

Du kjøper:
Så mye CashPoints får du:
Flybilletter av Norwegian
Inntil 5 % av billettprisen
Talkmore telefonabonnement
500 poeng
Leiebil uansett utleier
Inntil 10 % av leiekostnaden
Parkering av ParkVia
Inntil 25 % av parkeringskostnaden
Loungeadgang med Lounge Key
8 % per booking
Hotellrom via Hotels.com
5 % per booking

For å være sikker på å få poeng fra Norwegian-partnerne, bør du besøke nettsidene deres via lenkene du finner i Norwegian Reward-profilen din. Noen partnere bruker også egne felter hvor du skal legge inn Reward-nummeret ditt. Også dette finner du på profilsidene dine.

Ulike flybilletter, ulikt antall poeng

Vær oppmerksom på at Norwegian har tre typer flybilletter: LowFare, LowFare+ og Flex. Jo dyrere flybilletten er, desto mer tjener du:

Billettype
Antall CashPoints
LowFare
1 %
LowFare+
2 %
Flex
5 %

Kjøper du, for eksempel, en Flex-billett som koster 2.000 kroner, tjener du 100 CashPoints.

Tjen mer CashPoints med kredittkort

Skaffer du deg Norwegian-kredittkortet fra Bank Norwegian, kan du tjene langt flere poeng. Med dette kortet kan du tjene 0,5 % CashPoints på så å si alt du betaler med det. I tillegg får du flere poeng enn ellers når du betaler Norwegian-billetter med det:

Billettype
CashPoints uten Norwegiankortet
CashPoints med Norwegiankortet
LowFare
1 %
3 %
LowFare+
2 %
4 %
Flex
5 %
5 %

Vær oppmerksom på at du må koble Norwegian-kortet til Norwegian Reward for å tjene CashPoints med det. Dette kan du gjøre i Reward-profilen din. Bank Norwegian lar deg også velge om du vil tjene CashPoints eller vanlig cashback med kortet ditt. Dette styrer du i Bank Norwegian-nettbanken som følger med kortet.

Slik bruker du CashPoints

For å handle med CashPoints hos Norwegian, logger du først inn på Reward-profilen din. Deretter handler du som vanlig. Når du skal betale, får du spørsmål om du vil bruke poengene dine. Hak av for «Ja» hvis du ønsker å betale med poeng.

1 CashPoint er alltid verdt 1 krone. Og du kan bruke poengene du har tjent på å kjøpe følgende:

 • flybilletter fra Norwegian
 • Fast Track
 • setereservasjon
 • endring av flybilletter
 • avbestillingsforsikring
 • måltider om bord på flyet

La oss si at du bestiller en flybillett som koster 1.299 kroner. Ønsker du å betale den med CashPoints, må du ha 1.299 poeng på kontoen din.

CashPoints varer ikke evig

CashPoints har ikke evig holdbarhet. De er gyldige ut året du kjøpte dem, pluss 2 år til.

La oss si at du kjøper en flybillett 1. juli 2024.

Poengene du tjener på dette er gyldige ut 2024, og deretter to år til. Utløpsdatoen blir dermed 31. desember 2026.

Norwegian passer alltid på at de eldste poengene dine innløses først når du handler med dem.

Andre fordeler

Hver åttende flyreise du gjennomfører med Norwegian, gir deg ekstra fordeler som Reward-medlem. Forutsetningen er at reisene skjer i den samme 12-månedersperioden.

Slik fungerer det:

 • 8 flyvninger: 2 % ekstra Cashback
 • 16 flyvninger: 1 valgfri fordel
 • 24 flyvninger: 1 valgfri fordel

Dette er fordelene du kan velge mellom:

 • gratis Fast Track
 • gratis setereservasjon
 • gratis innsjekk av bagasje
 • gratis håndbagasje i hattehyllen

Og det stopper ikke der. Flyr du minst 32 ganger med Norwegian i løpet av 12 måneder, har du gjort deg fortjent til Norwegian Reward Priority. Her får du alle fordelene over samtidig.

I tillegg får du dette:

 • prioritert ombordstigning
 • 6 % ekstra CashBack på flybilletter
 • gratis mat og drikke om bord på flyet
 • ingen utløpsdato på CashPoints du tjener
 • automatisk President Club-status i Avis bilutleie

Norwegian bruker enkeltreiser for å beregne antallet flyvninger. Og her teller mellomlandinger også. La oss si at du flyr fra Trondheim til Edinburgh med en mellomlanding på Gardermoen. Dette gir deg to kvalifiserte flyvninger (Trondheim–Oslo, Oslo–Edinburgh).

Eksklusive medlemstilbud

Er du medlem i Norwegian Reward, lønner det seg å abonnere på epostene selskapet sender ut. Rett som det er, dukker det opp kampanjer med rabatter fra Norwegian og partnerne. Her kan du spare fra 10–30 % på alt fra flybilletter til hotellrom. Og det er bare medlemmer i Reward-programmet som får tilbudene.

Ukomplisert

Norwegian Reward er mindre komplisert enn SAS Eurobonus, som vi omtaler her. I stedet for at poengene du samler har ulik verdi, er 1 CashPoint alltid verdt 1 krone. Det gjør det enklere å følge med på hva du kan bruke poengene dine på. Vi liker også at det ikke er begrensninger på når og hvor du kan bruke poengene. Norwegian krever ikke at poengene må brukes på utvalgte flyreiser eller bestemte billetter.

Bengt har allsidig erfaring som gjør ham til en god match for Kortio. Han har både erfaring fra finansnæringen og media. En av de første jobbene hans var i en bank. Han har også lang erfaring med å produsere innhold om privat økonomi.

Publisert: 2024-06-19 Sist oppdatert: 2024-07-18